content top

תפריטי דיאטה לאישה בהריון לשמירה על רמת סוכר תקינה

אפשרות א

אפשרות ב

אפשרות ג

הערות

6.30

מים חמימים עם לימון + ברזל + פרהנטל+

הליכה של 30 דקות

7.30

פרוסת לחם + קוטג'
ירקות

חטיף גרנולה

2 פריכיות אורז + טחינה

2 כוסות מים +

9.30

2 פריכיות אורז +

מנת חלבון +

ירקות

פרוסת לחם  אבוקדו או טחינה+ 1/2 ביצה קשה

חטיף גרנולה

או יוגורט

ירקות מיימים הרבה+ ניתן להוסיף פרי
מים הרבה

12.30

2 פחמימה*

חלבון אחד**

הרבה ירקות

מרק ירקות +

2 כוסות ח"פ מקסימום פחמימה

+ מנת חלבון + ברזל

ירקות מאודים תאילנדי+  2 כוסות פחמימה + חלבון+ סלט

2 מים + לימון + אומגה 3
שתיה-  פעם בשעה כוס ח"פ
מרק ירקות כמה שיותר

14.30

תה + חטיף אנרגיה

2תמרים

4 חצאים אגוזים

2 פריכיות  עם ממרח שקדיה

16.30

פרוסת לחם מלא + חלבון + פרי

20.00

½   קופסת טונה
1/2 כוס חד פעמית תירס
מלפפון חמוץ
2 פריכיות  אורז

½ גביע קוטג'  + 2 פריכיות  + סלט

גביע יוגורט + פרי + כף גרנולה

מים להקפיד

SOS

פופקורן

* פחמימה היא כוס חד פעמית של דגן מבושל ללא שמן כמו אורז, פתיתים, פסטה, בורגול או פחמימה עם קטניה כמו קינואה עם עדשים

** חלבון הוא גוף של חיה בגודל כף יד כמו : שניצל חזה עוף , קציצות בשר טחון שאפשר להניח על כף יד = 3 קציצות, דג,
***חלבון צמחי הוא שניצל טבעול או תבשיל מסויה. כוס קטניה מחליפה חלבון מהחי.

תכנית האכילה (תפריט הדיאטה) ניתנה כדוגמה לצריכה יומית מאוזנת, על ידי דר' דפנה לב. מומחית ברפואה טבעית , הרצאות וסדנאות ספורט ותזונה. אתר  www.topdiet.co.il